HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR

HOOFDSPONSOR

 

 

 

 

Concours Hippique op 21 en 22 mei a.s.

Als kersverse vereniging Paardensport Sint Anthonis, een fusie van de Ponyclub Saxe Gotha en Rijvereniging Sint Martinus, gaan wij op 21 en 22 mei a.s. ons eerste grote concours hippique houden.

Het festijn wordt zoals gewoonlijk georganiseerd op het mooie 10 ha. grote evenemententerrein, gelegen aan de Radioweg te Stevensbeek.

De organisatie kent het spreekwoordelijke klappen van de zweep, want ook het Brabantse Kampioenschap 2014 werd in samenwerking tussen de ponyclub en de paardenclub georganiseerd.

Naast het grote aantal vrijwilligers zijn ook sponsoren onmisbaar om dit evenement te kunnen organiseren. Wij zijn inmiddels gestart met het aanbieden van de diverse sponsormogelijkheden aan bedrijven om hen de gelegenheid te bieden om zich te promoten. Uiteraard zijn bedrijven die zichzelf spontaan aan willen melden ook meer dan welkom!

De combinaties voornamelijk afkomstig uit de regio Uden en Cuijk die op ons concours zullen starten, willen zich kwalificeren voor de afvaardiging voor de Brabantse Kampioenschappen. Daardoor zullen bezoekers worden getrakteerd op een mooie strijd om de titels in de disciplines dressuur, springen en afdelingsdressuur.

Tevens wordt er op zaterdagmiddag een jonge dressuurpaardencompetitie gehouden. Hier komen vele talentvolle 4- en 5-jarige dressuurpaarden aan de start.

imagespiekenhoefdownloadisolin_logo   NeutkensRB_zi_hor_FCWalkro logoWieken-logologo peelhorstWetering-logoWolters adviescoopmanshavens-paardenvoerlogo Diba Groep vdVenVLLOGO met adresgegevenslogo industriele kringimage001logo caspersimage003logo_met_mail_en_tel-page0logo metpakhuuspeetersLogo Ruiter&Co_Zwartlogo_moxielogo swinkelsJansen diervoeders logo proef 220714Logo Bressers (JPEG file) resizevan rixteldirkxLogo Tegelhandeldivoza192x104image003HaHeBo_logo_FC met pay-offschaapsweidebaltussenLogo Hoes nieuw jpgLogo Veld Omheiningen.nlVIA SANA NAAMBADGE 68X32.CDRjarco-logodownloadLogo AbemecEquivorm logo grootbrabants-ruiterhuisnuclearfieldslogo ploegmakersLogo De Raam en wwwpaardenpraktijk HeeswijkThermo BVLOGOHyposportlogo Derbystal la reveLogo Stal Bardoel-msMKG-logo nieuwoswald_zantboer