Hallo leden,

Naar aanleiding van vragen van leden omtrent een goed zadel voor je paard hebben we voor as. woensdag 13 juli een clinic voor onze leden georganiseerd.
We hebben Anne van Vught van Zadelkompas, bereid gevonden om te komen vertellen over het paard / zijn rug en het belang van een goed passend zadel. Na uitleg zal er tijd zijn om jouw vragen te stellen .
Aanvang : 19.00uur – ( duur 1,5 a 2 uur)
Plaats : Rijterrein aan de bosweg / clubhuis .
Graag horen wij of je wel/ niet komt.

Mail gonnysch@canaldigitaal.nl)
Activiteitencommissie. Paardensport Sint Anthonis.

 

Anne van Vught uit Heesch
Even voorstellen:
Het Zadelkompas is een erkend en gespecialiseerd bedrijf in zadelmakerij. Door een gedegen opleiding tot Master Saddle Fitting Consultant bij het MSFC en brede kennis van bewegingsmechanismen van het paard staat Het Zadelkompas voor kwaliteit, vakmanschap en service in dienstverlening.

U en uw paard zijn een team. Of het nu gaat om topprestaties in de wedstrijdring of heerlijk recreatief rijden; u wilt dat uw paard zich goed voelt. Een optimale conditie en optimale prestaties kunnen alleen worden gerealiseerd als u en uw paard zich goed voelen, zonder fysieke pijn of ongemakken. Goed passend harnachement is hierbij van essentieel belang. Het Zadelkompas helpt u hierbij! “De juiste richting, het beste gevoel.”
Diploma’s:
Master Saddle Fitting Consultant
ORUN basisinstructeur
Aanbod diensten
Zadelpassen, Zadelmakerij, Zadelverkoop, Reparaties Tuigage, Dressuur Instructrice

Categorieën: Activiteiten