Zoals de meeste ondertussen weten, vinden ook dit jaar de clubkampioenschappen plaats op het clubterrein aan de Bosweg te Sint Anthonis. Wie mag zich dit jaar tot clubkampioen kronen? Op 18 september 2016 weten we wie na het verrijden van de twee dressuurproeven de clubbokaal voor een jaar lang mee naar huis mag nemen.

Anders dan voorgaande jaren, zal er dit jaar voor de springruiters onder ons ook de mogelijkheid zijn om een springparcours inclusief barrage te rijden.

Na het verrijden van beide rubrieken zal de huldiging van de kampioen plaats vinden en zal deze dag afgesloten worden met een barbeque.

Het programma voor die dag zal er als volgt uit komen te zien:
– Rond 10 uur starten  met de dressuur – bixie t/m zz-?(er wordt op zand gereden – pony’s eerst, daarna volgen de paarden);
– Zodra de laatste dressuurruiter heeft gereden, start het springen (er wordt op gras gereden);
– 16.00 uur huldiging kampioen met aansluitend de barbecue.

Heb je zin en tijd om mee te doen en/of aan te sluiten bij de barbecue…. laat het ons weten middels het invullen van de bijlage die iedereen via de mail ontvangen heeft (uiterlijk 12 september). Als je geen mail hebt ontvangen neem dan even contact op met info@paardensportsintanthonis.nl

Voor alle ruiters die deelnemen aan de clubkampioenschappen zal er een herinnering beschikbaar gesteld worden. De vraag aan de paardenruiters om aan te geven (zie bijlage in mail) of je wel een herinnering wilt ontvangen. Pony’s krijgen automatisch een herinnering.

Voor leden zijn er geen kosten verbonden aan de barbecue. Neem je een introduce mee, dan vragen wij per introduce een vergoeding van 12,50 euro.

Graag zien wij jullie op 18 september.

Categorieën: Activiteiten