Op 27 september was het eindelijk zover. De strijd om de clubbokaal van de onlangs opgerichte gezamelijke vereniging Paardensport Sint Anthonis werd gestreden op het clubterrein aan de Bosweg. Anouk Jenniskes kwam als beste het de bus.

De zon straalde uitbundig en er was veel publiek. Met trots kan gemeld worden dat maar liefst dertig leden hun edele viervoeters gezadeld hadden om mee te doen. De sportieve sfeer zat er goed in en het was heel gezellig. Nadat alle proeven gereden waren was er gelegenheid de pony’s en paarden naar huis te brengen voordat om 16.00 uur de uitslag bekend gemaakt zou worden .

Voor elke deelprijsuitreiking CK15nemer was er een mooie herinnering en voor degene met de hoogst eer uiteraard een mooie beker en de wisselbeker waarop naam en het jaartal van de clubkampioen worden vastgelegd.

Anouk Jenn
iskes werd met Favoriet door de beide juryleden verkozen tot de beste combinatie met een gemiddelde van 74,50 procent. Zij reed haar proef in de kalsse L2 en is daarmee clubkampioen 2015.

Op de tweede plaats eindigde ex aequo Lynn Sengers, die met Carina in de klasse M1 uitkwam, en Tamara van Duijnhoven, di
emet Egidia in de klasse L1 reed. Zij behaalden beide 69,67 procent.

Beste ponyruiter was Janske van den Braken met Lucky Boy K. Zij startte haar C pony in de klasse B en behaalde 66,67 procent.

Traditiegetrouw werd afgesloten met een heerlijke barbeque voor leden en familie.

Een dag eerder, op zaterdag 26 september, behaalde Anouk en Favoriet in Uden de vijfde plek in de klasse L2 met 202 punten.

Categorieën: Nieuws