Wij willen je er graag op attenderen dat Paardensport Sint Anthonis is aangesloten bij SponsorKliks. Sponsorkliks is een website waarbij wij zijn aangesloten die onze club sponsort als er via onze club bestellingen worden gedaan bij webshops. Je hoeft geen lid te zijn van onze club om mee te doen en het werkt super eenvoudig.
Tegenwoordig wordt er veel online besteld en het is dus mogelijk om daarmee onze club GRATIS te steunen. De prijzen van de webshops blijven gelijk, maar de webshop betaalt een commissie aan SponsorKliks, die dat doorbetaalt aan ons.

Wat moet je doen om ons te steunen: Als je online iets wil bestellen, doe dat dan voortaan via deze link, waarna je door kan klikken naar de gewenste webshop. De webshop werkt vervolgens hetzelfde als hoe je gewend bent en je kunt verder met je bestelling. https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=6282&cn=nl&ln=nl

Welke webshops zijn aangesloten? Bijna alle webshops die wij kunnen bedenken zijn aangesloten. Bijvoorbeeld elektronicawinkels, vakantieparken, eetbezorgdiensten, supermarkten, maar ook kledingswinkels of woonwinkels. In de zoekbalk bovenin kun je makkelijk zoeken naar de gewenste winkel.

Dus bestel je iets online, denk dan aan ons en bestel via de bovenstaande link. Dan steun je gratis onze rijvereniging. Bedankt!

Categorieën: Nieuws