Bescheidenheid siert onze ruiters en amazones blijkbaar. Als vereniging zijn wij trots op hun resultaten. Daarom hebben we er alsnog enkele op een rijtje gezet. Ze mogen gezien worden!

Stevensbeek – Celine Smeijers heeft met Eindershof Carmen in de klasse D L2 de 3e prijs gewonnen met 195 punten voor de dressuurproef.

Stevensbeek – Iemke Bens behaalde met Fioretti in de klasse L2 een eerste prijs met 204 punten en een 7e met 199 punten.

Malden – Op Hemelvaartsdag heeft Birgit Makoschey met haar merrie Edelweis de B dressuur op het concours in Malden gereden. Ze werden met 190 en 203 punten gewaardeerd, in de tweede proef was dat goed voor de eerste prijs. De Apache-dochter (KWPN) kwam 8 jaar geleden als veulen bij Birgit en werd daar ook zadelmak gemaakt. Het was zowel voor de amazone als ook voor haar paard pas hun 3e concours ooit. Op Moederdag hadden ze in Venray (Vlakwater) ook al succes: een 1e en een 2e prijs met telkens 2 winstpunten.

Heeswijk Dinther – Op zaterdag 27 mei heeft Romy Klaassen met First-Class deelgenomen aan de selectiewedstrijd in de klasse L2. Ze eindigde op de 5e plek met 189 punten. Er waren 19 deelnemers.

Gefeliciteerd allemaal!!